Ingredience: dýně hokaido 1 ks vyloupané čerstvé krevety250 g červená kari pasta kokosové mléko 100 ml pórek sůl...
RECEPTY, Strana 6
KONFITOVANÁ TRESKA S OSTROU KAROTKOU
Ingredience (4 porce): 4 mražené filety (každý cca 175 g) z tresky nebo halibuta, lehce povolené 1 lžíce čerstvé máty, nasekan...
RYBÍ POLÉVKA S RAJČATY
Ingredience: 400 g sterilovaných bílých fazolí (bez nálevu) 500 g nakrájeného masa z bílé ryby (treska, halibut) Hrst nasekan...
GRILOVANÁ RYBA VE STYLU TIKKA
Ingredience: 2 pražmy královské či chňapalové (po 900g) nebo 6 steaků například z tuňáka 2 lžíce jemně strouhaného č...
GNOCCHI SE ŠPENÁTEM A UZENÝM LOSOSEM
Ingredience (2 porce): 30 g másla 1 cibule 400 g mraženého listového špenátu, rozmraženého 1–2 stroužky česneku, prolisované...
SALÁT NICOISE
Ingredience (4 porce): 4 vejce sůl 200g zelených fazolek, čerstvých nebo mražených 3 středně velká rajčata, rozkrájená na čt...