RECEPTY, Strana 6

PEČENÁ DÝNĚ S PÓRKEM A KREVETAMI

Ingredience: dýně hokaido 1 ks vyloupané čerstvé krevety250 g červená kari pasta kokosové mléko 100 ml pórek sůl...

KONFITOVANÁ TRESKA S OSTROU KAROTKOU

Ingredience (4 porce): 4 mražené filety (každý cca 175 g) z tresky nebo halibuta, lehce povolené 1 lžíce čerstvé máty, nasekan...

RYBÍ POLÉVKA S RAJČATY

Ingredience: 400 g sterilovaných bílých fazolí (bez nálevu) 500 g nakrájeného masa z bílé ryby (treska, halibut) Hrst nasekan...

GRILOVANÁ RYBA VE STYLU TIKKA

Ingredience: 2 pražmy královské či chňapalové (po 900g) nebo 6 steaků například z tuňáka 2 lžíce jemně strouhaného č...

GNOCCHI SE ŠPENÁTEM A UZENÝM LOSOSEM

Ingredience (2 porce): 30 g másla 1 cibule 400 g mraženého listového špenátu, rozmraženého 1–2 stroužky česneku, prolisované...

SALÁT NICOISE

Ingredience (4 porce): 4 vejce sůl 200g zelených fazolek, čerstvých nebo mražených 3 středně velká rajčata, rozkrájená na čt...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz