Krevety jsou populárními mořskými plody které jsou pro svou strukturu a jemné nasládlé maso přirovnávány k humrovi.Skvěle se hodí do asijských pokrmů, italských špaget, nebo...
Tuňák je bez diskuzí jednou z nejvyužívanějších ryb v kuchyních restaurací po celém světě. Hlavní roli hraje např. v japonské kuchyni. Nejčastěji je pro tyto účely loven tuňák...
Hejk se vyznačuje pevným bílým masem s nízkým obsahem tuku a jemnou chutí. Podobně jako treska se výborně hodí k pečení, grilování či smažení na másle. Lze ji také vydatně...
Treska tmavá má chutné, pevné a velmi aromatické maso. Je vhodná na pečení, vaření, uzení nebo smažení. Je používána do klasického a velice oblíbeného Fish & Chips, kde...
Vlkouš obecný je velká ryba měřící až 1,5 metru s mohutnými zuby.
Jeho bílé maso je jemné, pevné a šťavnaté.
Před tepelnou úpravou doporučujeme kůži stáhnout.
Krevety jsou populárními mořskými plody které jsou pro svou strukturu a jemné nasládlé maso přirovnávány k humrovi. Lze je připravit na všechny způsoby a není třeba se bát...
Krevety jsou populárními mořskými plody které jsou pro svou strukturu a jemné nasládlé maso přirovnávány k humrovi.Skvěle se hodí do asijských pokrmů, italských špaget, nebo...
Hejk se vyznačuje pevným bílým masem s nízkým obsahem tuku a jemnou chutí. Podobně jako treska se výborně hodí k pečení, grilování či smažení na másle. Lze ji také vydatně...
Hejk se vyznačuje pevným bílým masem s nízkým obsahem tuku a jemnou chutí. Podobně jako treska se výborně hodí k pečení, grilování či smažení na másle. Lze ji také vydatně...
Treska tmavá má chutné, pevné a velmi aromatické maso. Je vhodná na pečení, vaření, uzení nebo smažení. Je používána do klasického a velice oblíbeného Fish & Chips, kde...
Vlkouš obecný je velká ryba měřící až 1,5 metru s mohutnými zuby.
Jeho bílé maso je jemné, pevné a šťavnaté.
Před tepelnou úpravou doporučujeme kůži stáhnout.
Chapadla z kalamárů jsou lahodné mořské plody, které jsou oblíbené pro svou texturu a chuť. Jsou to dlouhé, válcovité končetiny, které slouží k lovu potravy.
Chapadla z kalamárů jsou lahodné mořské plody, které jsou oblíbené pro svou texturu a chuť. Jsou to dlouhé, válcovité končetiny, které slouží k lovu potravy.
Filety sumečka afrického jsou lahodné, šťavnaté, mají vysoký obsah bílkovin a jsou oblíbené i proto, že jsou bez kostí. Maso je tmavě růžové a není cítit typickou rybí...
Maso této dravé ryby je bílé, šťavnaté a velice chutné, má nízký obsah tuku. Velkou filetů je také minimum kostí. Je skvělým zdrojem vitamínu D a B12 a minerálních látek jako je...
Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Nejen že je tato ryba jednou z nejvýživnějších, ale je oblíbená také pro...
Chapadla z kalamárů jsou lahodné mořské plody, které jsou oblíbené pro svou texturu a chuť. Jsou to dlouhé, válcovité končetiny, které slouží k lovu potravy.
Chapadla z kalamárů jsou lahodné mořské plody, které jsou oblíbené pro svou texturu a chuť. Jsou to dlouhé, válcovité končetiny, které slouží k lovu potravy.
Chapadla z kalamárů jsou lahodné mořské plody, které jsou oblíbené pro svou texturu a chuť. Jsou to dlouhé, válcovité končetiny, které slouží k lovu potravy.
Krevety jsou populárními mořskými plody které jsou pro svou strukturu a jemné nasládlé maso přirovnávány k humrovi. Lze je připravit na všechny způsoby a není třeba se bát...
Krevety jsou populárními mořskými plody které jsou pro svou strukturu a jemné nasládlé maso přirovnávány k humrovi.Skvěle se hodí do asijských pokrmů, italských špaget, nebo...
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Ručně filetovaný losos nejvyšší kvality z oblasti Islandu. Chladnější, často rozbouřené moře dává masu pevnější strukturu s menším obsahem tuku. Opravdová lahůdka. Filetace v...
Ručně filetovaný losos nejvyšší kvality z oblasti Islandu. Chladnější, často rozbouřené moře dává masu pevnější strukturu s menším obsahem tuku. Opravdová lahůdka. Filetace v...
Ručně filetovaný losos nejvyšší kvality z oblasti Islandu. Chladnější, často rozbouřené moře dává masu pevnější strukturu s menším obsahem tuku. Opravdová lahůdka. Filetace v...
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Mečoun má podobnou strukturu masa jako tuňák, je svalovité a křehké zároveň. Nejlepší úpravou je grilování, které maso nevysuší a vyzdvihne jeho vynikající chuť. Můžeme jej ale...
Mořský vlk má bílé, pevné maso s jemnou chutí. Klasikou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji a velmi jednoduché je i dušení v troubě ve vývaru s trochou bílého vína....
Hřebenatka svatojakubská je druh mlže obývající Středozemní moře. Žije při mořském dně v hloubce do 200 metrů, může také plavat na kratší vzdálenosti pomocí vypuzovaní vody.
Hřebenatka svatojakubská je druh mlže obývající Středozemní moře. Žije při mořském dně v hloubce do 200 metrů, může také plavat na kratší vzdálenosti pomocí vypuzovaní vody.
Hřebenatka svatojakubská je druh mlže obývající Středozemní moře. Žije při mořském dně v hloubce do 200 metrů, může také plavat na kratší vzdálenosti pomocí vypuzovaní vody.
Hřebenatka svatojakubská je druh mlže obývající Středozemní moře. Žije při mořském dně v hloubce do 200 metrů, může také plavat na kratší vzdálenosti pomocí vypuzovaní vody.
Hřebenatka svatojakubská je druh mlže obývající Středozemní moře. Žije při mořském dně v hloubce do 200 metrů, může také plavat na kratší vzdálenosti pomocí vypuzovaní vody.
Maso okouna má světle růžovou barvu a obsahuje minimum kostí, což je také důvodem, proč je tato ryba velmi oblíbená u dětí. Často se chuť okouna přirovnává i k candátovi. Tato...
Maso okouna má světle růžovou barvu a obsahuje minimum kostí, což je také důvodem, proč je tato ryba velmi oblíbená u dětí. Často se chuť okouna přirovnává i k candátovi. Tato...
Maso okouna má světle růžovou barvu a obsahuje minimum kostí, což je také důvodem, proč je tato ryba velmi oblíbená u dětí. Často se chuť okouna přirovnává i k candátovi. Tato...
Maso okouna má světle růžovou barvu a obsahuje minimum kostí, což je také důvodem, proč je tato ryba velmi oblíbená u dětí. Často se chuť okouna přirovnává i k candátovi. Tato...
Maso okouna má světle růžovou barvu a obsahuje minimum kostí, což je také důvodem, proč je tato ryba velmi oblíbená u dětí. Často se chuť okouna přirovnává i k candátovi. Tato...
Okouník mořský, známý také jako okoun obecný, je mořská ryba, která patří do čeledi okounovitých. Tato ryba má protáhlé tělo s hnědým zbarvením a výraznými tmavými skvrnami....
Okouník mořský, známý také jako okoun obecný, je mořská ryba, která patří do čeledi okounovitých. Tato ryba má protáhlé tělo s hnědým zbarvením a výraznými tmavými skvrnami....
Okouník mořský, známý také jako okoun obecný, je mořská ryba, která patří do čeledi okounovitých. Tato ryba má protáhlé tělo s hnědým zbarvením a výraznými tmavými skvrnami....