Chapadla z kalamárů 500 g
Související produkty
Okouník mořský, známý také jako okoun obecný, je mořská ryba, která patří do čeledi okounovitých. Tato ryba má protáhlé tělo s hnědým zbarvením a výraznými tmavými skvrnami....
Treska tmavá má chutné, pevné a velmi aromatické maso. Je vhodná na pečení, vaření, uzení nebo smažení. Je používána do klasického a velice oblíbeného Fish & Chips, kde hraje...
Maso této dravé ryby je bílé, šťavnaté a velice chutné, má nízký obsah tuku. Velkou filetů je také minimum kostí. Je skvělým zdrojem vitamínu D a B12 a minerálních látek jako je...
Filety sumečka afrického jsou lahodné, šťavnaté, mají vysoký obsah bílkovin a jsou oblíbené i proto, že jsou bez kostí. Maso je tmavě růžové a není cítit typickou rybí vůní....
Treska tmavá má chutné, pevné a velmi aromatické maso. Je vhodná na pečení, vaření, uzení nebo smažení. Je používána do klasického a velice oblíbeného Fish & Chips, kde hraje...
Mečoun má podobnou strukturu masa jako tuňák, je svalovité a křehké zároveň. Nejlepší úpravou je grilování, které maso nevysuší a vyzdvihne jeho vynikající chuť. Můžeme jej ale...
Siven alsaský je chuťově tak trochu křížencem mezi pstruhem a lososem, ale má jen ty jejich nejlepší vlastnosti. Lososovi se podobá světle oranžovým zabarvením svaloviny,...
Ta nejkvalitnější hřbetní část lososa (svíčková), vyřezaná našimi filetáři při zpracování celého lososa a zbavená kůže. Top surovina pro výrobu sushi nebo tataráku.
Pstruh duhový je sladkovodní ryba, která je známá pro své pestré zbarvení a vynikající chuť.Maso pstruha obsahuje jen malé množství menších kostí, které lze po tepelné úpravě...
Detailní popis produktu
Chapadla z kalamárů jsou bohatým zdrojem bílkovin, vitamínů B12 a B6, hořčíku, fosforu a dalších důležitých minerálů. Konzumace chapadel z kalamárů může přispět k posílení svalů, podpoře zdravého nervového systému a snížení rizika srdečních onemocnění. Jsou také nízkokalorickou alternativou k masu.
Kalamáři jsou mořské hlavonožce, kteří žijí ve slaných vodách po celém světě. Chov kalamárů na farmách se stává stále populárnějším, protože umožňuje kontrolované prostředí pro jejich růst a výživu. Lov kalamárů se provádí v mořích a oceánech, často pomocí sítí a harpun.
Chapadla z kalamárů lze připravit různými způsoby, včetně grilování, smažení, vaření nebo přidání do různých pokrmů. Jsou rychle hotová a mají neutrální chuť, která dobře přijímá koření a dochucovadla. Při grilování lze chapadla potřít olejem a dochutit citronovou šťávou, bylinkami, solí a pepřem. Při smažení se doporučuje obalit chapadla v těstíčku a krátce je osmažit, dokud nejsou zlatohnědá.
Doplňkové parametry
Kategorie: | OSTATNÍ VELIKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Původ: | mořské |
Odchyt: | lov |
Stav: | rozmražené |