Siven alsaský filet 1 kg
Související produkty
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Losos Keta, známý také jako losos chum, je mořská ryba, která patří do čeledi lososovitých. Tato ryba má štíhlé tělo s modro-stříbřitým zbarvením a bílými skvrnami. Losos Keta...
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Ta nejkvalitnější hřbetní část lososa (svíčková), vyřezaná našimi filetáři při zpracování celého lososa a zbavená kůže. Top surovina pro výrobu sushi nebo tataráku.
Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Nejen že je tato ryba jednou z nejvýživnějších, ale je oblíbená také pro...
Siven alsaský je chuťově tak trochu křížencem mezi pstruhem a lososem, ale má jen ty jejich nejlepší vlastnosti. Lososovi se podobá světle oranžovým zabarvením svaloviny,...
Pstruh duhový je sladkovodní ryba, která je známá pro své pestré zbarvení a vynikající chuť.Maso pstruha obsahuje jen malé množství menších kostí, které lze po tepelné úpravě...
Maso této oblíbené ryby je aromatické s vyšším obsahem tuku, proto si udržuje svou šťavnatost i při tepelné úpravě. Makrela je vynikající grilovaná, smažená, pečená, uzená nebo...
Ručně filetovaný losos nejvyšší kvality z oblasti Islandu. Chladnější, často rozbouřené moře dává masu pevnější strukturu s menším obsahem tuku. Opravdová lahůdka. Filetace v...
Detailní popis produktu
Tato lososovitá ryba je míšenec sivena alpského a potočního.
Protože má jemnější maso než třeba pstruh duhový, musí se připravovat s jistou opatrností a jen lehkým dochucením. Vystačí si s bylinkami (doporučujeme tymián nebo rozmarýn), kmínem, citronem či bílým vínem, pokud byste chtěli něco výraznějšího, můžete použít česnek. Ideální způsob přípravy je pošírování, vaření v páře, smažení na másle, opatrné grilování nebo pečení v alobalu či papilotě.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 611 kJ/146 kcal; tuky 8,7 g; nenasycené mastné kyseliny 1,14 g; sacharidy 0 g; cukry 0 g; bílkoviny 17 g; sůl 0,13 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | OSTATNÍ VELIKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Původ: | sladkovodní |
Odchyt: | chov |
Stav: | čerstvé |
Položka byla vyprodána… |