RYBIČKY HRAVÁ SVAČINA

Ingredience (8 rybiček):

  • 1 jablko
  • 1 malá konzerva tuňáka v oleji
  • 1 lžíce nízkotučné majonézy
  • 8 plátků celozrnného chleba
  • 1 lžíce másla
  • jemně pokrájená ředkvička, pažitka nebo sezamová semínka na obalení

Postup:

Jablko oloupejte, odstraňte jádřinec a nastrouhejte na jemném struhadle. Tuňáka vyjměte z konzervy a nechte okapat. V misce smíchejte připravené jablko, tuňáka i majonézu a vzniklou pomazánkou natřete polovinu chlebů. Vytvořte sendviče. Vykrajovátkem vytvarujte ze sendvičů po dvou až třech rybičkách. Horní stranu (tam, kde ryby mají šupiny) potřete máslem a částečně obalte v pokrájené zelenině nebo v semínkách.

 www.apetitonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz