Tilápie filet 1 kg
Související produkty

Vlkouš obecný je velká ryba měřící až 1,5 metru s mohutnými zuby. Jeho bílé maso je jemné, pevné a šťavnaté. Před tepelnou úpravou doporučujeme kůži stáhnout.

Losos Keta, známý také jako losos chum, je mořská ryba, která patří do čeledi lososovitých. Tato ryba má štíhlé tělo s modro-stříbřitým zbarvením a bílými skvrnami. Losos Keta...

Pstruh lososovitý je hojně rozšířená sladkovodní ryba, která je známá svou vynikající chutí a charakteristickým oranžovým zbarvením masa. Jeho maso je jemné, šťavnaté a má...

Hejk se vyznačuje pevným bílým masem s nízkým obsahem tuku a jemnou chutí. Podobně jako treska se výborně hodí k pečení, grilování či smažení na másle. Lze ji také vydatně...

Ručně filetovaný losos nejvyšší kvality z oblasti Islandu. Chladnější, často rozbouřené moře dává masu pevnější strukturu s menším obsahem tuku. Opravdová lahůdka. Filetace v...

Pstruh duhový je sladkovodní ryba, která je známá pro své pestré zbarvení a vynikající chuť.Maso pstruha obsahuje jen malé množství menších kostí, které lze po tepelné úpravě...

Maso této delikátní ryby je bílé, pevné a obsahuje jen malé množství tuku. Celé ryby se podávají grilované, dušené nebo se používají do polévek. Někdy se štítníci filetují a pak...

Filety sumečka afrického jsou lahodné, šťavnaté, mají vysoký obsah bílkovin a jsou oblíbené i proto, že jsou bez kostí. Maso je tmavě růžové a není cítit typickou rybí vůní....
Detailní popis produktu
Tilápie je sladkovodní ryba, která se původně vyskytovala v Africe. Nyní je však hojně rozšírená napříč všemi kontinenty a to díky malým nárokům na chov. Maximální délka těla dospělého jedince je 60 cm a váha do 4 kg. Většinou jsou však kusy, které potkáte v chladicích pultech menší.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 270 kJ/64 kcal; tuky 1,6 g; nenasycené mastné kyseliny 0,8 g; sacharidy 0 g; cukry 0 g; bílkoviny 12,4 g; sůl 0,3 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | OSTATNÍ VELIKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Původ: | sladkovodní |
Odchyt: | chov |
Stav: | rozmražené |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.