Pstruh duhový filet 750 g
Související produkty

Maso této dravé ryby je bílé, šťavnaté a velice chutné, má nízký obsah tuku. Velkou filetů je také minimum kostí. Je skvělým zdrojem vitamínu D a B12 a minerálních látek jako je...

Dopřejte si výjimečný chuťový zážitek s precizně nakrájeným tuňákovým carpacciem. Tenké plátky zajišťují dokonalou texturu, která vynikne na každé slavnostní tabuli i při domácí...

Plachetník, známý také jako kambala, je mořská ryba, která patří do čeledi platýsových. Tato ryba má ploché tělo s olivovým zbarvením a malými očkami. Plachetník je oblíbený pro...

Maso této oblíbené ryby je aromatické s vyšším obsahem tuku, proto si udržuje svou šťavnatost i při tepelné úpravě. Makrela je vynikající grilovaná, smažená, pečená, uzená nebo...

Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Nejen že je tato ryba jednou z nejvýživnějších, ale je oblíbená také pro...

Losos Keta, známý také jako losos chum, je mořská ryba, která patří do čeledi lososovitých. Tato ryba má štíhlé tělo s modro-stříbřitým zbarvením a bílými skvrnami. Losos Keta...

Vlkouš obecný je velká ryba měřící až 1,5 metru s mohutnými zuby. Jeho bílé maso je jemné, pevné a šťavnaté. Před tepelnou úpravou doporučujeme kůži stáhnout.

Tuňák je bez diskuzí jednou z nejvyužívanějších ryb v kuchyních restaurací po celém světě. Hlavní roli hraje např. v japonské kuchyni. Nejčastěji je pro tyto účely loven tuňák...
Detailní popis produktu
Společně se pstruhem potočním a lososovitým patří pstruh duhový mezi nejznámější a nejrozšířenější druhy pstruhů, kterých existuje mnoho. Pstruh duhový patří do čeledi lososovitých a poznáme ho podletřpytivých červených pruhů po bocích a drobných tmavých teček na těle. Farmový chov těchto pstruhů je nenáročný, proto je hojně rozšířený. Tyto ryby jsou odolné vůči teplotním změnám, stačí jim dostatečně okysličená voda a kvalitní krmivo. Pokud jde o lov, pstruzi duhoví jsou také populární u sportovních rybářů, kteří je loví v řekách, jezerech a potocích.
Jeho maso je šťavnaté, měkké a má lahodnou chuť. Doporučujeme dochutit bylinkami, citronem, solí a pepřem. Při pečení lze použít různé kořenící směsi a podávat ho můžete s čerstvými zeleninovými přílohami, nebo petrželovými brambory.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 819 kJ/196 kcal; tuky 13,5 g; nenasycené mastné kyseliny 1,8 g; sacharidy 0,2 g; cukry 0,2 g; bílkoviny 18,8 g; sůl 0,9 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | OSTATNÍ VELIKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.75 kg |
Původ: | sladkovodní |
Odchyt: | chov |
Stav: | čerstvé |

Dopřejte si dokonalý gastronomický zážitek s lososem sashimi – nejkvalitnější hřbetní částí ručně filetovaného čerstvého lososa bez kostí a kůže. Tento vysoce ceněný kus se...

Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...

Pstruh duhový je sladkovodní ryba, která je známá pro své pestré zbarvení a vynikající chuť.Maso pstruha obsahuje jen malé množství menších kostí, které lze po tepelné úpravě...

Mečoun má podobnou strukturu masa jako tuňák, je svalovité a křehké zároveň. Nejlepší úpravou je grilování, které maso nevysuší a vyzdvihne jeho vynikající chuť. Můžeme jej ale...

Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...

Treska tmavá má chutné, pevné a velmi aromatické maso. Je vhodná na pečení, vaření, uzení nebo smažení. Je používána do klasického a velice oblíbeného Fish & Chips, kde hraje...

Filety sumečka afrického jsou lahodné, šťavnaté, mají vysoký obsah bílkovin a jsou oblíbené i proto, že jsou bez kostí. Maso je tmavě růžové a není cítit typickou rybí vůní....

Siven alsaský je chuťově tak trochu křížencem mezi pstruhem a lososem, ale má jen ty jejich nejlepší vlastnosti. Lososovi se podobá světle oranžovým zabarvením svaloviny,...

Tilápie je oblíbená pro své pevné maso, které neobsahuje žádné kosti, což z ní dělá oblíbenou pochoutku i u těch nejmenších strávníků. Její chuť není příliš výrazná, proto...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.