Krevety 20/30 syrové 750 g
Související produkty
Vlkouš obecný je velká ryba měřící až 1,5 metru s mohutnými zuby. Jeho bílé maso je jemné, pevné a šťavnaté. Před tepelnou úpravou doporučujeme kůži stáhnout.
Maso okouna má světle růžovou barvu a obsahuje minimum kostí, což je také důvodem, proč je tato ryba velmi oblíbená u dětí. Často se chuť okouna přirovnává i k candátovi. Tato...
Tuňák je bez diskuzí jednou z nejvyužívanějších ryb v kuchyních restaurací po celém světě. Hlavní roli hraje např. v japonské kuchyni. Nejčastěji je pro tyto účely loven tuňák...
Okouník mořský, známý také jako okoun obecný, je mořská ryba, která patří do čeledi okounovitých. Tato ryba má protáhlé tělo s hnědým zbarvením a výraznými tmavými skvrnami....
Dopřejte si dokonalý gastronomický zážitek s lososem sashimi – nejkvalitnější hřbetní částí ručně filetovaného čerstvého lososa bez kostí a kůže. Tento vysoce ceněný kus se...
Dopřejte si výjimečný chuťový zážitek s precizně nakrájeným tuňákovým carpacciem. Tenké plátky zajišťují dokonalou texturu, která vynikne na každé slavnostní tabuli i při domácí...
Filety sumečka afrického jsou lahodné, šťavnaté, mají vysoký obsah bílkovin a jsou oblíbené i proto, že jsou bez kostí. Maso je tmavě růžové a není cítit typickou rybí vůní....
Losos Keta, známý také jako losos chum, je mořská ryba, která patří do čeledi lososovitých. Tato ryba má štíhlé tělo s modro-stříbřitým zbarvením a bílými skvrnami. Losos Keta...
Detailní popis produktu
Jsou to malí korýši, kteří se vyskytují ve slaných i sladkých vodách po celém světě. Krevet existuje zhruba 3000 různých druhů z nichž se loví přibližně 350 druhů. Chov se pak také dělí na klasické farmy nebo BIO farmy. Krevety mají vynikající reputaci na poli zdravé výživy. Jsou zásobárnou vitamínů, minerálů a poskytují nám také draslík, fluor a hořčík.
Krevety lze připravit na mnoho způsobů, jako je grilování, smažení, vaření, pečení nebo přidání do různých salátů. Mají rozmanité využití a jsou rychlé na přípravu. Při grilování se doporučuje marinovat krevety v bylinkovém oleji nebo citronové šťávě a poté je krátce grilovat, dokud nejsou růžové a pružné. Při smažení se obalují v těstíčku a krátce smaží, dokud nejsou zlaté a křupavé. Krevety jsou hojně využívány napři. v italské, španělské a vietnamské kuchyni.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 240 kJ/57 kcal; tuky 0,5 g; nenasycené mastné kyseliny 0,2 g; sacharidy 0,2 g; cukry 0 g; bílkoviny 11 g; sůl 1 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | OSTATNÍ VELIKOSTI |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.75 kg |
| Původ: | mořské |
| Odchyt: | chov |
| Stav: | rozmražené |
Treska obecná je známá pro své bílé, vláčné a aromatické maso. Můžete ji obalenou smažit, zapékat se zeleninou, nebo grilovat. Skvěle ji doplní bylinkové omáčky a dipy, citrusy,...
V Austrálii je okoun barramundi považován za to nejlepší, co moře dokáže nabídnout a je také označován za "krále ryb". Může být připravován na grilu, smažen nebo upraven na...
Mník mořský je ryba s charakteristickým vzhledem a vynikajícím chutí. Má válcovité tělo s hustými šupinami a je obvykle zbarven do šedohněda. Mník mořský je oblíbenou rybou pro...
Platýse je možné osmažit na pánvi, upéci v troubě nebo na grilu. Lze ho také připravit v páře či uvařit v ochuceném vývaru. Jeho bílé maso je jemné a má lahodnou chuť, je také...
Pstruh duhový je sladkovodní ryba, která je známá pro své pestré zbarvení a vynikající chuť.Maso pstruha obsahuje jen malé množství menších kostí, které lze po tepelné úpravě...
Ručně filetovaný losos nejvyšší kvality z oblasti Islandu. Chladnější, často rozbouřené moře dává masu pevnější strukturu s menším obsahem tuku. Opravdová lahůdka. Filetace v...
Mořský vlk má bílé, pevné maso s jemnou chutí. Klasikou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji a velmi jednoduché je i dušení v troubě ve vývaru s trochou bílého vína....
Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Nejen že je tato ryba jednou z nejvýživnějších, ale je oblíbená také pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
