Štítník filet 250 g
Související produkty
                                                                                                                                                                                    Filety sumečka afrického jsou lahodné, šťavnaté, mají vysoký obsah bílkovin a jsou oblíbené i proto, že jsou bez kostí. Maso je tmavě růžové a není cítit typickou rybí vůní....
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Dopřejte si dokonalý gastronomický zážitek s lososem sashimi – nejkvalitnější hřbetní částí ručně filetovaného čerstvého lososa bez kostí a kůže. Tento vysoce ceněný kus se...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Losos Keta, známý také jako losos chum, je mořská ryba, která patří do čeledi lososovitých. Tato ryba má štíhlé tělo s modro-stříbřitým zbarvením a bílými skvrnami. Losos Keta...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Treska obecná je známá pro své bílé, vláčné a aromatické maso. Můžete ji obalenou smažit, zapékat se zeleninou, nebo grilovat. Skvěle ji doplní bylinkové omáčky a dipy, citrusy,...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Mník mořský je ryba s charakteristickým vzhledem a vynikajícím chutí. Má válcovité tělo s hustými šupinami a je obvykle zbarven do šedohněda. Mník mořský je oblíbenou rybou pro...
                                                                                                                                                                                    Dopřejte si výjimečný chuťový zážitek s precizně nakrájeným tuňákovým carpacciem. Tenké plátky zajišťují dokonalou texturu, která vynikne na každé slavnostní tabuli i při domácí...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Plachetník, známý také jako kambala, je mořská ryba, která patří do čeledi platýsových. Tato ryba má ploché tělo s olivovým zbarvením a malými očkami. Plachetník je oblíbený pro...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Maso této oblíbené ryby je aromatické s vyšším obsahem tuku, proto si udržuje svou šťavnatost i při tepelné úpravě. Makrela je vynikající grilovaná, smažená, pečená, uzená nebo...
Detailní popis produktu
Tato menší dravá ryba, která se pohybuje v hejnech, obývá velkou oblast Atlantského oceánu od Senegalu až po Norsko. Je obvykle chytán v hlubokých mořských vodách a jeho potravu tvoří drobné rybičky a korýši. Pro štítníka je typická načervenalá barva těla a kostnatá hřbetní ploutev.
Štítník je bohatý na bílkoviny, vitamíny B12, D a minerální látky jako je jód, draslík nebo fosfor.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 426 kJ/78 kcal; tuky 4 g; nenasycené mastné kyseliny 1 g; sacharidy 0 g; cukry 0 g; bílkoviny 22 g; sůl 0 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | FILETY | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg | 
| Původ: | mořské | 
| Odchyt: | lov | 
| Stav: | čerstvé | 
| Pořadí: | 104 | 
| Položka byla vyprodána… | |
                                                                                                                                                                                    Vlkouš obecný je velká ryba měřící až 1,5 metru s mohutnými zuby. Jeho bílé maso je jemné, pevné a šťavnaté. Před tepelnou úpravou doporučujeme kůži stáhnout.
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Platýse je možné osmažit na pánvi, upéci v troubě nebo na grilu. Lze ho také připravit v páře či uvařit v ochuceném vývaru. Jeho bílé maso je jemné a má lahodnou chuť, je také...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Okouník mořský, známý také jako okoun obecný, je mořská ryba, která patří do čeledi okounovitých. Tato ryba má protáhlé tělo s hnědým zbarvením a výraznými tmavými skvrnami....
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Tuňák je bez diskuzí jednou z nejvyužívanějších ryb v kuchyních restaurací po celém světě. Hlavní roli hraje např. v japonské kuchyni. Nejčastěji je pro tyto účely loven tuňák...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Mořský vlk má bílé, pevné maso s jemnou chutí. Klasikou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji a velmi jednoduché je i dušení v troubě ve vývaru s trochou bílého vína....
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Pstruh duhový je sladkovodní ryba, která je známá pro své pestré zbarvení a vynikající chuť.Maso pstruha obsahuje jen malé množství menších kostí, které lze po tepelné úpravě...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Norský losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Při bourání lososů prakticky nevzniká žádný odpad, jelikož hlavy, páteře a...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Ručně filetovaný losos nejvyšší kvality z oblasti Islandu. Chladnější, často rozbouřené moře dává masu pevnější strukturu s menším obsahem tuku. Opravdová lahůdka. Filetace v...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
