Siven alsaský filet 1,5 kg
Související produkty
![](/cms/img/common/missing_images/detail.png
)
Vlkouš obecný je velká ryba měřící až 1,5 metru s mohutnými zuby. Jeho bílé maso je jemné, pevné a šťavnaté. Před tepelnou úpravou doporučujeme kůži stáhnout.
![348 1 halibut filet 200 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ocean48.cz/user/shop/detail/348-1_348-1-halibut-filet-200-g.jpg?64f4d9b7
)
Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Nejen že je tato ryba jednou z nejvýživnějších, ale je oblíbená také pro...
![375 platys filet 250 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ocean48.cz/user/shop/detail/375_375-platys-filet-250-g.png?64c9a369
)
Platýse je možné osmažit na pánvi, upéci v troubě nebo na grilu. Lze ho také připravit v páře či uvařit v ochuceném vývaru. Jeho bílé maso je jemné a má lahodnou chuť, je také...
![](/cms/img/common/missing_images/detail.png
)
Pstruh duhový je sladkovodní ryba, která je známá pro své pestré zbarvení a vynikající chuť.Maso pstruha obsahuje jen malé množství menších kostí, které lze po tepelné úpravě...
![142 1 treska obecna filet 250 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ocean48.cz/user/shop/detail/142-1_142-1-treska-obecna-filet-250-g.jpg?64f5c148
)
Treska obecná je známá pro své bílé, vláčné a aromatické maso. Můžete ji obalenou smažit, zapékat se zeleninou, nebo grilovat. Skvěle ji doplní bylinkové omáčky a dipy, citrusy,...
![](/cms/img/common/missing_images/detail.png
)
Siven alsaský je chuťově tak trochu křížencem mezi pstruhem a lososem, ale má jen ty jejich nejlepší vlastnosti. Lososovi se podobá světle oranžovým zabarvením svaloviny,...
![384 losos keta filet 250 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ocean48.cz/user/shop/detail/384_384-losos-keta-filet-250-g.png?64c99fd2
)
Losos Keta, známý také jako losos chum, je mořská ryba, která patří do čeledi lososovitých. Tato ryba má štíhlé tělo s modro-stříbřitým zbarvením a bílými skvrnami. Losos Keta...
![losos ocasni cast](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.ocean48.cz/user/shop/detail/522_losos-ocasni-cast.jpg?64f4d610
)
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Detailní popis produktu
Tato lososovitá ryba je míšenec sivena alpského a potočního.
Protože má jemnější maso než třeba pstruh duhový, musí se připravovat s jistou opatrností a jen lehkým dochucením. Vystačí si s bylinkami (doporučujeme tymián nebo rozmarýn), kmínem, citronem či bílým vínem, pokud byste chtěli něco výraznějšího, můžete použít česnek. Ideální způsob přípravy je pošírování, vaření v páře, smažení na másle, opatrné grilování nebo pečení v alobalu či papilotě.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 611 kJ/146 kcal; tuky 8,7 g; nenasycené mastné kyseliny 1,14 g; sacharidy 0 g; cukry 0 g; bílkoviny 17 g; sůl 0,13 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | OSTATNÍ VELIKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 1.5 kg |
Původ: | sladkovodní |
Odchyt: | chov |
Stav: | čerstvé |
Položka byla vyprodána… |