Pstruh lososovitý filet 500 g
Související produkty
Norský losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Při bourání lososů prakticky nevzniká žádný odpad, jelikož hlavy, páteře a...
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Tilápie je oblíbená pro své pevné maso, které neobsahuje žádné kosti, což z ní dělá oblíbenou pochoutku i u těch nejmenších strávníků. Její chuť není příliš výrazná, proto...
V Austrálii je okoun barramundi považován za to nejlepší, co moře dokáže nabídnout a je také označován za "krále ryb". Může být připravován na grilu, smažen nebo upraven na...
Maso okouna má světle růžovou barvu a obsahuje minimum kostí, což je také důvodem, proč je tato ryba velmi oblíbená u dětí. Často se chuť okouna přirovnává i k candátovi. Tato...
Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Nejen že je tato ryba jednou z nejvýživnějších, ale je oblíbená také pro...
Treska tmavá má chutné, pevné a velmi aromatické maso. Je vhodná na pečení, vaření, uzení nebo smažení. Je používána do klasického a velice oblíbeného Fish & Chips, kde hraje...
Maso této delikátní ryby je bílé, pevné a obsahuje jen malé množství tuku. Celé ryby se podávají grilované, dušené nebo se používají do polévek. Někdy se štítníci filetují a pak...
Cena produktu je za 500 g. Kapří půlky velmi snadno rozdělíte na jednotlivé porce. Velikost půlky 500-800 g. Alergeny: 4. Vznikají podélným rozdělením vykuchaného kapra, který...
Detailní popis produktu
Pstruh lososovitý je chován v řadě sladkovodních prostředí, jako jsou rybníky, jezera a také v rybích farmách. Chov v rybích farmách zajišťuje optimální podmínky pro růst a výživu ryb, což vede k vyšší kvalitě masa. Pstruh lososovitý je také populární cíl pro rybáře, kteří ho loví v řekách a potocích.
Pstruh lososovitý je zdrojem vysoce kvalitních bílkovin, omega-3 mastných kyselin, vitamínů B12, D a E, vápníku, železa a dalších důležitých živin. Vyniká nejen barvou masa, ale je oblíbený pro různé způsoby přípravy - pečení, grilování, smažení a vaření. Jeho maso je jemné, šťavnaté a má bohatou chuť. Doporučujeme dochutit bylinkami, citronem, solí a pepřem.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 691 kJ/156 kcal; tuky 9,6 g; nenasycené mastné kyseliny 0,03 g; sacharidy 0,1 g; cukry 0 g; bílkoviny 18,5 g; sůl 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | OSTATNÍ VELIKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Původ: | sladkovodní |
Odchyt: | chov |
Stav: | čerstvé |