Losos Keta filet 2 kg
Související produkty
Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Nejen že je tato ryba jednou z nejvýživnějších, ale je oblíbená také pro...
Treska tmavá má chutné, pevné a velmi aromatické maso. Je vhodná na pečení, vaření, uzení nebo smažení. Je používána do klasického a velice oblíbeného Fish & Chips, kde hraje...
Pražma má jemné maso s vynikající chutí, které obsahuje poměrně málo kostí a tuku, zato je bohaté na bílkoviny. Pražma se nejčastěji smaží, griluje nebo peče. Příprava je rychlá...
Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Nejen že je tato ryba jednou z nejvýživnějších, ale je oblíbená také pro...
Maso této dravé ryby je bílé, šťavnaté a velice chutné, má nízký obsah tuku. Velkou filetů je také minimum kostí. Je skvělým zdrojem vitamínu D a B12 a minerálních látek jako je...
Maso této oblíbené ryby je aromatické s vyšším obsahem tuku, proto si udržuje svou šťavnatost i při tepelné úpravě. Makrela je vynikající grilovaná, smažená, pečená, uzená nebo...
Detailní popis produktu
Losos keta, patří do čeledi lososovitých. Má štíhlé tělo s modro-stříbřitým zbarvením a bílými skvrnami. Jde o druh volně žijících lososů, kteří jsou loveni na pobřeží řek severního Pacifiku a Arktidy. Lovná sezóna se zahajuje na začátku července a trvá přibližně do konce září. Lov lososů podléhá přísným kvótám. Toto období je pro lov ideální, především proto, že se v těchto oblastech lososi shromažďují před migrací a jsou v nejlepší kondici.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 497 kJ/119 kcal; tuky 4,1 g; nenasycené mastné kyseliny 0,8 g; sacharidy 0 g; cukry 0 g; bílkoviny 20 g; sůl 0,17 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | OSTATNÍ VELIKOSTI |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Původ: | mořské |
Odchyt: | lov |
Stav: | rozmražené |
Položka byla vyprodána… |