Krevety 20/30 předvařené 750 g
Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Mořský vlk má bílé, pevné maso s jemnou chutí. Klasikou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji a velmi jednoduché je i dušení v troubě ve vývaru s trochou bílého vína....
 
                                                                                                                                                                                    Vlkouš obecný je velká ryba měřící až 1,5 metru s mohutnými zuby. Jeho bílé maso je jemné, pevné a šťavnaté. Před tepelnou úpravou doporučujeme kůži stáhnout.
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Mečoun má podobnou strukturu masa jako tuňák, je svalovité a křehké zároveň. Nejlepší úpravou je grilování, které maso nevysuší a vyzdvihne jeho vynikající chuť. Můžeme jej ale...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Siven alsaský je chuťově tak trochu křížencem mezi pstruhem a lososem, ale má jen ty jejich nejlepší vlastnosti. Lososovi se podobá světle oranžovým zabarvením svaloviny,...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Treska tmavá má chutné, pevné a velmi aromatické maso. Je vhodná na pečení, vaření, uzení nebo smažení. Je používána do klasického a velice oblíbeného Fish & Chips, kde hraje...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Okouník mořský, známý také jako okoun obecný, je mořská ryba, která patří do čeledi okounovitých. Tato ryba má protáhlé tělo s hnědým zbarvením a výraznými tmavými skvrnami....
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Hejk se vyznačuje pevným bílým masem s nízkým obsahem tuku a jemnou chutí. Podobně jako treska se výborně hodí k pečení, grilování či smažení na másle. Lze ji také vydatně...
 
                                                                                                                                                                                    Dopřejte si výjimečný chuťový zážitek s precizně nakrájeným tuňákovým carpacciem. Tenké plátky zajišťují dokonalou texturu, která vynikne na každé slavnostní tabuli i při domácí...
Detailní popis produktu
Jsou to malí korýši, kteří se vyskytují ve slaných i sladkých vodách po celém světě. Krevet existuje zhruba 3000 různých druhů z nichž se loví přibližně 350 druhů. Chov se pak také dělí na klasické farmy nebo BIO farmy. Krevety mají vynikající reputaci na poli zdravé výživy. Jsou zásobárnou vitamínů, minerálů a poskytují nám také draslík, fluor a hořčík.
Krevety lze připravit na mnoho způsobů, jako je grilování, smažení, vaření, pečení nebo přidání do různých salátů. Mají rozmanité využití a jsou rychlé na přípravu. Při grilování se doporučuje marinovat krevety v bylinkovém oleji nebo citronové šťávě a poté je krátce grilovat, dokud nejsou růžové a pružné. Při smažení se obalují v těstíčku a krátce smaží, dokud nejsou zlaté a křupavé. Krevety jsou hojně využívány napři. v italské, španělské a vietnamské kuchyni.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 240 kJ/57 kcal; tuky 0,5 g; nenasycené mastné kyseliny 0,2 g; sacharidy 0,2 g; cukry 0 g; bílkoviny 11 g; sůl 1 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | OSTATNÍ VELIKOSTI | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.75 kg | 
| Původ: | mořské | 
| Odchyt: | chov | 
| Stav: | rozmražené | 
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Dopřejte si dokonalý gastronomický zážitek s lososem sashimi – nejkvalitnější hřbetní částí ručně filetovaného čerstvého lososa bez kostí a kůže. Tento vysoce ceněný kus se...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Ručně filetovaný losos nejvyšší kvality z oblasti Islandu. Chladnější, často rozbouřené moře dává masu pevnější strukturu s menším obsahem tuku. Opravdová lahůdka. Filetace v...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Treska obecná je známá pro své bílé, vláčné a aromatické maso. Můžete ji obalenou smažit, zapékat se zeleninou, nebo grilovat. Skvěle ji doplní bylinkové omáčky a dipy, citrusy,...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Plachetník, známý také jako kambala, je mořská ryba, která patří do čeledi platýsových. Tato ryba má ploché tělo s olivovým zbarvením a malými očkami. Plachetník je oblíbený pro...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Maso této oblíbené ryby je aromatické s vyšším obsahem tuku, proto si udržuje svou šťavnatost i při tepelné úpravě. Makrela je vynikající grilovaná, smažená, pečená, uzená nebo...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Pstruh lososovitý je hojně rozšířená sladkovodní ryba, která je známá svou vynikající chutí a charakteristickým oranžovým zbarvením masa. Jeho maso je jemné, šťavnaté a má...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Nejen že je tato ryba jednou z nejvýživnějších, ale je oblíbená také pro...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

