Krevety 20/30 syrové 500 g
Související produkty
V Austrálii je okoun barramundi považován za to nejlepší, co moře dokáže nabídnout a je také označován za "krále ryb". Může být připravován na grilu, smažen nebo upraven na...
Plachetník, známý také jako kambala, je mořská ryba, která patří do čeledi platýsových. Tato ryba má ploché tělo s olivovým zbarvením a malými očkami. Plachetník je oblíbený pro...
Maso této oblíbené ryby je aromatické s vyšším obsahem tuku, proto si udržuje svou šťavnatost i při tepelné úpravě. Makrela je vynikající grilovaná, smažená, pečená, uzená nebo...
Platýse je možné osmažit na pánvi, upéci v troubě nebo na grilu. Lze ho také připravit v páře či uvařit v ochuceném vývaru. Jeho bílé maso je jemné a má lahodnou chuť, je také...
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Norský losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Při bourání lososů prakticky nevzniká žádný odpad, jelikož hlavy, páteře a...
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Mořský vlk má bílé, pevné maso s jemnou chutí. Klasikou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji a velmi jednoduché je i dušení v troubě ve vývaru s trochou bílého vína....
Detailní popis produktu
Jsou to malí korýši, kteří se vyskytují ve slaných i sladkých vodách po celém světě. Krevet existuje zhruba 3000 různých druhů z nichž se loví přibližně 350 druhů. Chov se pak také dělí na klasické farmy nebo BIO farmy. Krevety mají vynikající reputaci na poli zdravé výživy. Jsou zásobárnou vitamínů, minerálů a poskytují nám také draslík, fluor a hořčík.
Krevety lze připravit na mnoho způsobů, jako je grilování, smažení, vaření, pečení nebo přidání do různých salátů. Mají rozmanité využití a jsou rychlé na přípravu. Při grilování se doporučuje marinovat krevety v bylinkovém oleji nebo citronové šťávě a poté je krátce grilovat, dokud nejsou růžové a pružné. Při smažení se obalují v těstíčku a krátce smaží, dokud nejsou zlaté a křupavé. Krevety jsou hojně využívány napři. v italské, španělské a vietnamské kuchyni.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 240 kJ/57 kcal; tuky 0,5 g; nenasycené mastné kyseliny 0,2 g; sacharidy 0,2 g; cukry 0 g; bílkoviny 11 g; sůl 1 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | OSTATNÍ VELIKOSTI |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| Původ: | mořské |
| Odchyt: | chov |
| Stav: | rozmražené |
Mník mořský je ryba s charakteristickým vzhledem a vynikajícím chutí. Má válcovité tělo s hustými šupinami a je obvykle zbarven do šedohněda. Mník mořský je oblíbenou rybou pro...
Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...
Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin. Nejen že je tato ryba jednou z nejvýživnějších, ale je oblíbená také pro...
Maso této dravé ryby je bílé, šťavnaté a velice chutné, má nízký obsah tuku. Velkou filetů je také minimum kostí. Je skvělým zdrojem vitamínu D a B12 a minerálních látek jako je...
Maso okouna má světle růžovou barvu a obsahuje minimum kostí, což je také důvodem, proč je tato ryba velmi oblíbená u dětí. Často se chuť okouna přirovnává i k candátovi. Tato...
Vlkouš obecný je velká ryba měřící až 1,5 metru s mohutnými zuby. Jeho bílé maso je jemné, pevné a šťavnaté. Před tepelnou úpravou doporučujeme kůži stáhnout.
Treska tmavá má chutné, pevné a velmi aromatické maso. Je vhodná na pečení, vaření, uzení nebo smažení. Je používána do klasického a velice oblíbeného Fish & Chips, kde hraje...
Losos Keta, známý také jako losos chum, je mořská ryba, která patří do čeledi lososovitých. Tato ryba má štíhlé tělo s modro-stříbřitým zbarvením a bílými skvrnami. Losos Keta...
Treska obecná je známá pro své bílé, vláčné a aromatické maso. Můžete ji obalenou smažit, zapékat se zeleninou, nebo grilovat. Skvěle ji doplní bylinkové omáčky a dipy, citrusy,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
