Carpaccio z tuňáka 150 g
Související produkty

Tilápie je oblíbená pro své pevné maso, které neobsahuje žádné kosti, což z ní dělá oblíbenou pochoutku i u těch nejmenších strávníků. Její chuť není příliš výrazná, proto...

Dopřejte si dokonalý gastronomický zážitek s lososem sashimi – nejkvalitnější hřbetní částí ručně filetovaného čerstvého lososa bez kostí a kůže. Tento vysoce ceněný kus se...

Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...

Losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Můžete ho grilovat, smažit, vařit na páře nebo péct v troubě. Skvělý je ale i syrový...

Treska tmavá má chutné, pevné a velmi aromatické maso. Je vhodná na pečení, vaření, uzení nebo smažení. Je používána do klasického a velice oblíbeného Fish & Chips, kde hraje...

Treska obecná je známá pro své bílé, vláčné a aromatické maso. Můžete ji obalenou smažit, zapékat se zeleninou, nebo grilovat. Skvěle ji doplní bylinkové omáčky a dipy, citrusy,...

Plachetník, známý také jako kambala, je mořská ryba, která patří do čeledi platýsových. Tato ryba má ploché tělo s olivovým zbarvením a malými očkami. Plachetník je oblíbený pro...
Detailní popis produktu
Vyznačuje se elegantním vzhledem a jemností, kterou si zamilujete. Díky pečlivému filetování a přesnému krájení máte jistotu, že každý plátek je dokonale rovnoměrný a připravený k okamžitému použití.
Specifikace
- latinský název: Thunnus albacares
- čerstvá/defrost: chlazená mořská ryba
- původ: FAO 71 západní střední část Tichého oceánu
- metoda lovu/chovu: háčky a šňůry
- způsob balení: vakuové balení
- baleno v České republice
Doplňkové parametry
Kategorie: | FILETY |
---|---|
Původ: | mořské |
Odchyt: | lov |
Stav: | čerstvé |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.