GNOCCHI SE ŠPENÁTEM A UZENÝM LOSOSEM

Ingredience (2 porce):

  • 30 g másla
  • 1 cibule
  • 400 g mraženého listového špenátu, rozmraženého
  • 1–2 stroužky česneku, prolisované
  • 250 ml smetany na vaření
  • sůl
  • 100 g uzeného lososa, pokrájeného na kousky
  • 1 kg bramborových noků

Postup:

V pánvi rozehřejte máslo a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibulku. Přidejte rozmražený vyždímaný špenát a prolisovaný česnek. Zhruba tři minuty duste, potom přilijte smetanu, osolte a prohřejte. Stáhněte z plamene a přidejte kousky lososa. Noky uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu. Sceďte a podávejte přelité špenátovou omáčkou s lososem. 

www.apetitonline.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz