Krevety jsou populárními mořskými plody které jsou pro svou strukturu a jemné nasládlé maso přirovnávány k humrovi. Lze je připravit na všechny způsoby a není třeba se bát...
Krevety jsou populárními mořskými plody které jsou pro svou strukturu a jemné nasládlé maso přirovnávány k humrovi. Lze je připravit na všechny způsoby a není třeba se bát...
Hřebenatka svatojakubská je druh mlže obývající Středozemní moře. Žije při mořském dně v hloubce do 200 metrů, může také plavat na kratší vzdálenosti pomocí vypuzovaní vody.
Krevety jsou populárními mořskými plody které jsou pro svou strukturu a jemné nasládlé maso přirovnávány k humrovi. Tyto krevety se hodí přímo na sushi, kdy se budou skvěle...
Tělo má vakovitý tvar, v přední části nacházejí strnule hledící oči s víčky, na velmi pohyblivých chapadlech jsou vždy dvě řady přísavek. Chobotnice se většinou vaří nebo dusí,...
Frutti di mare je italský termín, který se používá pro označení mořských plodů a mořských plodových směsí v kulinářské přípravě. Tato směs mořských plodů může obsahovat různé...