Směs na obalování složená ze strouhanky, panko strouhanky, bio citronové kůry, sušené petrželové natě, soli a pepře. Alergeny: 1 Lepek. Velikost balení: 220 g.
Polévka s vysokým obsahem vyšlehaného masa z čerstvého lososa a kvalitní smetany. Bez lepku. Alergeny: 4 Ryby, 7 Mléko, 9 Celer. Velikost balení 500 ml.
Představujeme vám náš vybraný gravlax z lososa, který je považován za jednu z nejvýznamnějších rybích specialit. Tato tradiční skandinávská pochoutka vám přinese...
Čerstvý filet norského lososa marinovaný v soli Guérande, uzený studeným kouřem na jablečném dřevě, krájený na tenké plátky. Bez lepku. Alergeny: 4 Ryby. Velikost balení: 150 g.
Živé ústřice jsou neodmyslitelnou součástí vánočního menu každého gurmána. Tato lahůdka dodá celému vánočnímu stolování tu pravou dávku luxusu. Doporučujeme konzumovat za...
Šťavnaté krevety které se skvěle hodí do asijských pokrmů, italských špaget, nebo španělské paelly nebo jenom tak na gril. Doporučujeme připravovat v celku, šťáva z těchto...
Jedna z nejchutnějších sladkovodních ryb, vhodný k pečení i obalování, pevná struktura. Alergeny: 4 Ryby. Maso této dravé ryby je bílé, šťavnaté a velice chutné, má nízký obsah...
Královská ryba, jemný filet absolutně bez kostí, vhodný pro jakékoliv zpracování, dětmi velmi oblíbený. Halibut je bělomasá ryba s vyšším obsahem tuku, díky čemuž je bohatým...
Ručně filetovaný losos nejvyšší kvality z norských fjordů. Filetace v provozech bezprostředně před expedicí. Nejprodávanější vánoční položka hned po kaprovi. Alergeny: 4 Ryby....
Mečoun má podobnou strukturu masa jako tuňák, je svalovité a křehké zároveň. Nejlepší úpravou je grilování, které maso nevysuší a vyzdvihne jeho vynikající chuť. Můžeme jej ale...
Ryba bez kompromisu, speciální zásilka ze Srí lanky přistane přímo pro vánoční prodej. Steak nebo tatarák bude slavnostní tabuli slušet. Výběrová část kvalitního tuňáka....
Váha kapra se pohybuje v rozmezí 1,7-2,5 kg / ks. Uvedená cena 1 ks odpovídá váze 2 kg. Objednávky přijímáme na celé kusy. Alergeny: 4 Ryby. Kuchaný kapr je opracovaná ryba...
Váha jednoho kusu je 400-600 g. Vysoce kvalitní surovina vhodná pro výrobu vánoční rybí polévky. Kapří hlavy vznikají jako vedlejší produkt při zpracování jiných částí kapra...
Kapří půlky velmi snadno rozdělíte na jednotlivé porce. Velikost půlky 500-800 g. Alergeny: 4 Ryby. Vznikají podélným rozdělením vykuchaného kapra, který je zbavený šupin,...
Vysoce kvalitní surovina bez rizika kosti v krku. Velikost celého filetu je 300-600 g. Při zpracování kapřích filet se používá speciální technologie prořezávání svalových...
Ručně filetovaný losos nejvyšší kvality z oblasti Islandu. Chladnější, často rozbouřené moře dává masu pevnější strukturu s menším obsahem tuku. Opravdová lahůdka. Filetace...
Norský losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Při bourání lososů prakticky nevzniká žádný odpad, jelikož hlavy, páteře a...
Norský losos je snad nejznámější mořskou rybou, která je oblíbená pro své chutné a kvalitní maso. Při bourání lososů prakticky nevzniká žádný odpad, jelikož hlavy, páteře a...