Kapr filet s kůží
Související produkty
Nejprodávanější prosecco nejvyšší kvality, již 12 let v nabídce OCEAN48. Nezaměnitelná vyvážená chuť dokonale podpoří každou slavnostní akci. Suché; 0,75 l
Čerstvý filet norského lososa marinovaný v soli Guérande, uzený studeným kouřem na jablečném dřevě, krájený na tenké plátky. Bez lepku. Alergeny: 4. Veikost balení: 150 g
Vysoce kvalitní surovina, nezbytnost pro každou vánoční polévku. Obsahuje jikry i mlíčí. Alergeny: 4. Velikost balení je 400 g.
Směs na obalování složená ze strouhanky, panko strouhanky, bio citronové kůry, sušené petrželové natě, soli a pepře. Alergeny: 1. Velikost balení: 220 g.
Váha jednoho kusu je 400-600 g. Vysoce kvalitní surovina vhodná pro výrobu vánoční rybí polévky. Kapří hlavy vznikají jako vedlejší produkt při zpracování jiných výrobků z kapra...
Tradiční vánoční polévka z kapřích hlav, vnitřností a skeletů s velkým podílem masa. Bez lepku. Alergeny: 4, 7, 9.
Polévka s vysokým obsahem vyšlehaného masa z čerstvého lososa a kvalitní smetany. Bez lepku. Alergeny: 4, 7, 9
Jemně pikantní polévka s kokosovým mlékem, koriandrem, citronovou trávou, krevetami a kousky ryb. Bez lepku. Alergeny: 2 ,4 ,6 ,9 ,11.
Potěšte někoho kouskem oceánu a zaručeně neuděláte chybu. Platnost poukázky není omezena a lze ji využít na veškerý sortiment v prodejnách, bistrech a na vybraných akcích...
Krevety s řapíkatým celerem, dijonskou hořčicí, tabascem, koňakem a majonézou, bez lepku. Alergeny: 2, 3, 9, 10. Velikost balení: 200 g. Vlastnoručně vyrobeno pod značkou...
Detailní popis produktu
Vysoce kvalitní surovina bez rizika kosti v krku. Velikost celého filetu je 300-600 g. Při zpracování kapřích filet se používá speciální technologie prořezávání svalových kůstek, pomocí které se dosahuje rozrušení kůstek v mase kapra, na pro člověka nerozpoznatelnou velikost. Prořezávání se provádí strojově do takové hloubky, aby filet zůstal soudržný. Rozrušené svalové kůstky se při další tepelné úpravě filetů rozpečou. Alergeny: 4.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOMPLETNÍ NABÍDKA |
---|---|
Filtr: | sladkovodní, kapr |
Pořadí: | 6 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.