Kapr celý kuchaný
Související produkty

Čerstvý filet norského lososa marinovaný v soli Guérande, uzený studeným kouřem na jablečném dřevě, krájený na tenké plátky. Bez lepku. Alergeny: 4 Ryby. Veikost balení: 150 g

Vysoce kvalitní surovina nezbytná pro každou vánoční polévku. Obsahuje jikry i mlíčí. Alergeny: 4 Ryby. Velikost balení je 400 g.

Směs na obalování složená ze strouhanky, panko strouhanky, bio citronové kůry, sušené petrželové natě, soli a pepře. Alergeny: 1 Lepek. Velikost balení: 220 g.

Váha jednoho kusu je 400-600 g. Vysoce kvalitní surovina vhodná pro výrobu vánoční rybí polévky. Kapří hlavy vznikají jako vedlejší produkt při zpracování jiných částí kapra...

Tradiční vánoční polévka z kapřích hlav, vnitřností a skeletů s velkým podílem masa. Bez lepku. Alergeny: 4 Ryby, 7 Mléko, 9 Celer.

Polévka s vysokým obsahem vyšlehaného masa z čerstvého lososa a kvalitní smetany. Bez lepku. Alergeny: 4 Ryby, 7 Mléko, 9 Celer

Jemně pikantní polévka s kokosovým mlékem, koriandrem, citronovou trávou, krevetami a kousky ryb. Bez lepku. Alergeny: 2 Korýši, 4 Ryby, 6 Sójové boby ,9 Celer ,11 Sezam.

Potěšte někoho kouskem oceánu a zaručeně neuděláte chybu. Platnost poukázky není omezena a lze ji využít na veškerý sortiment v prodejnách, bistrech a na vybraných akcích...

Krevety s řapíkatým celerem, dijonskou hořčicí, tabascem, koňakem a majonézou, bez lepku. Alergeny: 2 Korýši, 3 Vejce, 9 Celer, 10 Hořčice. Velikost balení: 200 g. Vlastnoručně...
Detailní popis produktu
Váha celého kapra se pohybuje mezi 1,6-2,3 kg / ks. Uvedená cena za 1 kus odpovídá váze 2 kg. Objednávky přijímáme na celé kusy. Alergeny: 4 Ryby. Kuchaný kapr je opracovaná ryba zbavená šupin a vnitřností. Za účelem vyjmutí vnitřností je tělo kapra rozříznuté od řitního otvoru k hlavě. Kuchaný kapr je prodáván ve formě chlazeného výrobku. Vnitřnosti nejsou součástí tohoto produktu. Kapr hlava je součástí tohoto produktu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOMPLETNÍ NABÍDKA V24 |
---|---|
Filtr: | sladkovodní, kapr |
Pořadí: | 9 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.