Kampotský pepř červený 20g
Související produkty

Zelený fermentovaný pepř přináší chuť čerstvých zelených pepřových zrn s jemnou grácií. Díky ní by se dal skoro až nazývat kambodžským kaviárem s jemně svěžími tóny a slanou...

Je jemný a křehký, po rozkousnutí ve vašich ústech rozpoutá dokonalou harmonii exotických chutí. Oproti klasickému sušenému pepři se výrazně liší. Zelený pepř nabízí...

Díky rychlosti vstřebávání je ideální pro jakékoliv zpracování masa, např. košerování. Díky dobré přilnavosti a estetické dokonalosti se hojně používá při finálním dochucování...

Bílý pepř je jemným, avšak stále peprným pohlazením chuťových pohárků. Po jeho namletí se rozvinou vůně kafru, šalvěje a cedrového dřeva, doprovázené jemným aroma muškátového...

Zelený lyofilizovaný pepř přináší maximálně čerstvou chuť zelených pepřových zrn. I v tomto případě čekejte pepřovou chuť plnou štiplavosti ve velice intenzivní a bohaté...

Díky své jemnosti a také struktuře se solný květ využívá především jako finální tečka připravovaného pokrmu. Určitě nepatří do mlýnku, stačí je jen lehce rozdrtit mezi prsty a...

Hrubozrnnou mořskou sůl můžete využívat ke každodennímu vaření. Dochucujte s ní, používejte ji při nakládání, konzervování masa, ryb i zeleniny, připravujte z ní marinády,...

Černý pepř po namletí uvolňuje tóny eukalyptu, kafru a tymiánu, doprovázené vůní limetkové kůry. Ty se postupně přelévají do přímořského aroma s rozvíjejícími se ovocnými...
Detailní popis produktu
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu a geologickým podmínkám umožňuje tamním farmářům produkovat pepř té vůbec nejvyšší kvality na světě.
Díky rozdílné chuti, vůni a štiplavosti se jednotlivé druhy pepře hodí pro různé účely. Červený pepř je díky svému ovocnému charakteru králem studené kuchyně.
Hodí se do zeleninových salátů, rozumí si s rizotem, polévkami a nebojte se s ním experimentovat při přípravě sladkých dezertů či míchaných drinků. Spíše než s tmavým masem jej kombinujte s rybami či světlým drůbežím masem. Čím jemněji Kampotský pepř nadrtíte, tím intenzivnější bude štiplavost, naopak větší fragmenty či celá zrna propůjčí pokrmu více specifických tónů pepře.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.